A YOKOHAMA "ADVAN Sport V105" a Volkswagen új SUV-jának gumiabroncsa

Az észak-amerikai piacra szánt Volkswagen Atlas Cross Sport alapján készült Atlas Cross Sport GT Concept egy nagyteljesítményű modell.

Tokió - A Yokohama Rubber Co., Ltd. örömmel jelenti be, hogy a Volkswagen of America az "ADVAN Sport V105" abroncsát választotta a júliusban bemutatott Atlas Cross Sport GT Concept gumiabroncsának. A koncepciómodell 285/35ZR22 106Y méretű V105-ös gumiabroncsokkal van felszerelve.

A Volkswagen észak-amerikai piacra szánt Atlas Cross Sportján alapuló Atlas Cross Sport GT Concept egy nagyteljesítményű modell, amely 2,0 literes TSI® motorjával több mint 300 lóerővel rendelkezik. A koncepciómodell a jelenlegi szériamodell 5 üléses belső terét 4 ülésesre alakították át, és feltűnő "Kingfisher Blue" karosszériaszínben pompázik.

Az "ADVAN Sport V105" a Yokohama Rubber által kifejlesztett nagy teljesítményű gumiabroncs, amelyet elsősorban nagy teljesítményű prémium kategóriás autókon való használatra fejlesztettek ki. Az "ADVAN Sport V105" úgy lett megtervezve, hogy hozzájáruljon a jármű kiváló vezetési teljesítményéhez, miközben kiváló kényelmet és biztonságot nyújt, amely jól illik a GT monogramot viselő nagyteljesítményű modellhez.

A Yokohama Rubber hároméves (2021-2023) középtávú menedzsmentterve, a Yokohama Transformation 2023 (YX2023) keretében a fogyasztói gumiabroncs-üzletág célja, hogy maximalizálja a nagy hozzáadott értékű YOKOHAMA gumiabroncsok, nevezetesen a globális zászlóshajó ADVAN márka, a GEOLANDAR márka SUV és pickup teherautókra szánt gumiabroncsai, valamint a különböző téli gumiabroncsok értékesítési arányait.

A képen látható "ADVAN Sport V105"; gumiabroncs eltér az Atlas Cross Sport GT Concept-re szerelt abroncsoktól.

A képen látható "ADVAN Sport V105"; gumiabroncs eltér az Atlas Cross Sport GT Concept-re szerelt abroncsoktól.

Teilen auf: