A YOKOHAMA adományt nyújt a heves esőzések és áradások után Nyugat-Németországnak

A YOKOHAMA szeretné kifejezni a vállalat legmélyebb együttérzését a 2021. július 14-én Németország nyugati részén bekövetkezett heves esőzések és áradások során életüket vesztett emberek családjainak és barátainak, valamint mindazoknak, akiket ez a katasztrófa érintett.

A Yokohama Europe GmbH (YEU), a Yokohama Rubber Group európai regionális központja 10 000 eurót (kb. 1,25 millió jen) adományozott az Ahrweiler BC Football Club ifjúsági szakosztályának a Rajna-vidék-Pfalz tartománybeli Ahrweilerben, a közelmúltbeli árvíz során nagy károkat szenvedett német tartományban.

Az Ahrweiler klub egy 1920-ban alapított történelmi futballklub, amelynek ifjúsági programjai az évek során számos fiatal fejlődéséhez járultak hozzá. Az ifjúsági létesítményei azonban súlyosan megrongálódtak a közelmúltbeli áradások során. A YEU úgy döntött, hogy ezt az adományt a klubnak juttatja el, hogy az helyreállíthassa ifjúsági létesítményeit, és továbbra is mélyen gyökerező támogatást nyújthasson az ahrweileri fiatalok és emberek számára.

Mindannyian a YOKOHAMA-nál azért imádkozunk, hogy az érintett területeken élő emberek minél hamarabb visszatérhessenek a normális életükhöz.

Condividere su: