A YOKOHAMA és a Chelsea FC Chelsea játékosokat bemutató videót tesz közzé a közösségi médiában

A YOKOHAMA ma jelentette be, hogy egy új, szórakoztató videót tett közzé, amelyben az angol Premier League-ben szereplő Chelsea Football Club (FC) játékosai szerepelnek. A YOKOHAMA a Chelsea FC hivatalos globális gumiabroncs partnere, és a videót 13 nyelven, köztük angolul, japánul és spanyolul is feliratozták, hogy a világ minden táján megoszthassák a nézőkkel. 

A videó angol nyelvű változata október 4-én előzetesen jelent meg a Chelsea FC és a YOKOHAMA x Chelsea FC hivatalos közösségi oldalain. A "YOKOHAMA COMMERCIAL PRANK" címet viselő videóban a klub három sztárjátékosa vesz részt egy vidám szituációban. A videóban Mason Mount és Jorginho megtréfálta csapattársukat, Timo Wernert, aki azt hitte, hogy valójában a Yokohama Tyres legújabb reklámfilmjét forgatja. A videó célja, hogy a Chelsea FC és más futballszurkolók mellett a nézők széles köre is élvezze a viccet, és a nézőkben új tudatosságot és affinitást ébresszen a YOKOHAMA iránt. 

A YOKOHAMA továbbra is fáradhatatlanul törekszik arra, hogy vállalatként csiszolja képességeit, és arra törekszik, hogy a Chelsea FC-t, a szurkolók globális támogatását élvező sportcsapatát támogassa. A globális gumiabroncspiac szereplőjeként a YOKOHAMA arra fog törekedni, hogy erősítse márkájának erejét, növelje eladásait, és elérje a Yokohama Transformation 2023 (YX2023) középtávú menedzsmentterv 2021-2023-as pénzügyi évekre vonatkozó céljait.

A videó a következő hivatalos közösségi platformokon érhető el (angol felirattal):

Twitter:          twitter.com/YokohamaCFC

Facebook:     www.facebook.com/YokohamaTyresEurope

Instagram:     www.instagram.com/yokohamachelseafc/

Chelsea FC játékosok a videóban (balról jobbra): Jorginho, Mason Mount, and Timo Werner

Chelsea FC játékosok a videóban (balról jobbra): Jorginho, Mason Mount, and Timo Werner

Condividere su: